Heb jij ook een hart voor Brussel en wil je net als wij je steentje bijdragen een meer diverse omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Steun bieden kan op verschillende manieren: door een helpende hand uit te reiken, door promotor van “Brussel Mon Amour” te worden, door een gift over te dragen en/of door aanwezig te zijn op onze talrijke evenementen.

Uw gift telt!

Draag vandaag een gift over (klein of groot) en maak het verschil!

Als niet-partijpolitiek initiatief is uw gift van onschatbare waarde. Dit bedrag zorgt er immers voor dat wij onze werking noest kunnen verderzetten. Meer info over de fundamenten van “Brussel Mon Amour” kan u hier vinden!

Giften zijn welkom op rekeningnummer  BE 953 347640758 . met vermelding van het woord GIFT BMA en uw e-mailadres zodat wij u op gepaste wijze kunnen bedanken.

Promotor?

Draagt u ons en Brussel ook een warm hart toe? Is diversiteit uw tweede natuur of wenst u niets van onze vereniging te missen? Dan verdient u de glorieuze titel “Promotor van Brussel Mon Amour”!

Als Promotor staat u maandelijks een klein bedrag af via een automatische opdracht en kan u genieten van heel wat voordelen.

  • Via onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van het reilen en zeilen binnen onze organisatie;
  • De Promotors zijn automatisch uitgenodigd voor al onze evenementen;
  • Rond de feestdagen ontvangen onze Promotors een mooi presentje;
  • Als Promotor geniet u levenslang van onze eeuwige dank.

Promotor kan je eenvoudigweg worden voor 10 euro/maand!

Vul onderstaand formulier in en word vandaag nog “Promotor van Brussel Mon Amour”.

Gezocht: creatief talent (m/v)

Kan je goed organiseren? Voor diverse activiteiten van “Brussel Mon Amour” zoeken wij creatief en ondernemend talent. Zin in een uitdaging?

Dan kun je een podium krijgen bij diverse BMA events zoals onze karaokereeks, muzikale optredens, strips, fotografie, deelnemen aan de “2de nacht van BruNelleke” of bijdragen aan de 2de week van het Nederlands in Brussel (Nederlandse taalunie: 6-13 oktober 2018).

Stuur ons via onderstaand formulier zeker een mailtje voor meer informatie!